Toki Anaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, yerel, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ırk, din, cinsiyet ve bedensel engeller üstünde yaklaşan, çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okuluz.

Misyon: Ulusun geleceğini tayin edecek kişileri şekillendirmek ulusun geleceğini şekillendirmektir. Eğitim hizmetini çocuklarımıza dengeli ve iyi düzenlenmiş olarak sunup, bütün potansiyellerini kullanabilecek düzeye eriştirip, iyi vatandaş olarak, ailelerine, topluma, ülkelerine ve çevreye karşı sorumlu biri olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz çevre duyarlılığı temeline dayanan "Mavi Gök Yeşil Yaprak" ve okul hijyeni kriterlerini taşıyan "Beyaz Bayrak" sertifikaları almıştır.

Saatler: Sabahçı Devre Başlangıç Saati: 07:20 Bitiş Saati: 12:20 Öğlenci Devre Başlangıç Saati: 12:30 Bitiş Saati: 17:30
Isınma: Kaloriferli(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Satranç Turnuvaları, Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvaları, Futbol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi, Kardeş Okul Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Yetim Öğrenci Yardımlaşma Projesi

Telefon - 0(505) 358 02 30

WEB - https://772346.meb.k12.tr

Adres - YENİKENT MAH. 9127 SK. TOKI ANASINIFI BLOK NO 8A KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okul 2008 yılında yapılan 574 konutlu Kızıltepe TOKİ Projesi sosyal donatı kapsamında yapılmıştır.

Adres - YENİKENT MAH. 9127 SK. TOKI ANASINIFI BLOK NO 8A KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım Toplu taşıma ile yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 15 km. ilçeye 4 km.dir.